Horoscop Lunar Leu 2014

Zodia Leu.jpg

hOROSCOP LEU 2013Horoscop lunar Leu afla totul despre horoscopul lunii in curs si horoscopul lunilor care urmeaza. Urmareste articolele pentru fiecare luna si afla predictiile referitoare la bani, dragoste sanatate si provocarile planetare. Afla inca de pe acum ce spun astrele despre horoscopul lunar Leu pentru lunile care urmeaza. Horoscop lunar special pentru nativul Leu. Afla previziunile astrologice actualizate lunar pentru toate zodiile din zodiacul european: dragoste, cariera, sanatate, sfatul astrologului.

Horoscop Leu August

Horoscop August Zodia Leu: PROVOCaRI PLANETARE

Evenimentele recente ating un punct culminant luna aceasta, deoarece aspectele planetare le activeaza pe Jupiter, Saturn, Uranus si Pluton din casele solare a treia, a sasea si a noua ale dumneavoastra. Evenimentele se vor derula rapid si, data fiind implicarea lui Uranus, este mai mult decat posibil ca rezultatul sa fie unul neasteptat. Reducerea numarului de angajati din firma va poate afecta locul de munca si s-ar putea sa va simtiti indemnat sa plecati din oras pentru a rezolva o problema de familie. Din nou, ar trebui sa luati in considerare posibilitatea instruirii suplimentare, mai ales daca locul de munca va este oarecum afectat de aceste tranzite planetare. Procedati astfel, si va veti bucura de rezultate anul viitor.

. Posted in Horoscop Lunar - Horoscop lunar Leu

Horoscop Leu Septembrie

Horoscop Septembrie Leu 2011Horoscop Septembrie Zodia Leu: PROVOCaRI PLANETARE

Desi configuratia planetara majora a verii se estompeaza, va raman inca vreo cateva aspecte corelate de tratat la inceputul lui septembrie, atunci cand Jupiter din Berbec intra in conflict cu Pluton din Capricorn. Aceasta dubla influenta poate aduce mai multe ocazii de a calatori sau finalizarea problemelor de ordin juridic, dar si decizia de a va relua studiile. (Dati-i drumul, nu mai stati!) Probabil ca veti decide si sa va aplecati asupra radacinilor pentru a afla mai multe despre trecut, astfel incat sa puteti imbratisa viitorul detinand mai multe informatii despre istoria familiei.

. Posted in Horoscop Lunar - Horoscop lunar Leu

Horoscop Leu Iulie

Horoscop iulie valabil pentru nativul Leu

Horoscop iulie 2013 LeuHoroscop Iulie Zodia Leu: PROVOCaRI PLANETARE. Saturn reintra in Balanta si formeaza o opozitie cu Uranus din Berbec de-a lungul axei caselor solare a treia si a noua ale dumneavoastra. Fiti foarte atent la drum si lasati intotdeauna pe altcineva sa conduca daca iesiti pentru diverse evenimente. Nu va asumati riscuri. Procedati la fel si in privinta vecinilor dificili; mai bine sa va indepartati de ei decat sa complicati datele problemei, indiferent cat de greu v-ar fi sa renuntati. Fiti pregatit si sa ajutati o ruda, daca este necesar. in latura pozitiva, urmati-va impulsul daca aceasta energie planetara va indeamna sa va reluati studiile.

. Posted in Horoscop Lunar - Horoscop lunar Leu

Sustinem :